Nálam ez könnyedén ment, mert bent a cégnél Fusion 360-t használunk. És így kaphatok supportot a kollégáktól, ha elakadok. De ami leginkább meggyőzött, hogy ezt válasszam, az az Autodesk üzletpolitikája. Rászoktatni a népet, hogy utána az ő cuccát használja az ember, mint valami jó dealer. Jó igaz, ez eléggé túlzott :) .

Ez tök jó! Diákként az ember 3évig ingyen használhatja, vagy ha hobbi hebrákoló, 1évig ingyen, amit évről évre meghosszabbíthat. Ezzel a hozzá állással nagyon jól tudja terjeszteni. Sokan ezt kezdik el használni, megosztják az általuk tervezett tartalmat (ingyen reklám), sőt még youtube-os tutoriálokat is gyártanak (ingyen). És ha én is esetleg, valamikor, a távoli jövőben prő tervező lennék, akkor Fusion 360 lenne a favorit. Illetve ha vállalkozást indítanék akkor tuti ezt használnám. Remélem még sokáig csinálják, bár ez az ő érdekük is.

Még miért is jó ha egy hobbi hebrákoló a Fusiont választja? Hát az Autodesk megvette az Eagle nyáktervezőt. És a Fusion és az Eagle összetud dolgozni. Tehát megtervezed a nyákot és be tudod exportálni Fusionba. Fusionban meg tervezel hozzá dobozt, beépíted a tervezett berendezésbe.

Nekem nagyon bevált, ajánlom. Nem nagyon van tapasztalatom más tervező programokkal, így elfogult lehetek. Körülbelül másfél éve használom, hobbi célra. Én elégedett vagyok vele és bátran ajánlom.

Egy kis ízelítő a Fusion360-ról és a harmadik nyomtatómról.

UI.: Ha egy Autodesk-es marketinges olvassa, keressen fel hogy megadjam a számlaszámom ahova küldheti reklám ért a pénzt :) .

Kommentek

2018-05-13

⬆︎FEL